کدام روش کاشت ابرو بهتر است؟

ابرو در زیبایی چشم‌ها و صورت نقش مهمی دارد و ابروهایی سالم و پرپشت یکی از معیارهای زیبایی محسوب می‌شود. ابرو نه تنها برای خانم‌ها که برای آقایان هم یکی از اجزاء مهم صورت می‌باشد که در ایجاد ظاهر مردانه نقش چشمگیری دارد. افرادی که ابروهایی کم پشت دارند شاید برای مدتی بتوانند با ابزار آرایشی این مشکل را پنهان نمایند اما در نهایت از استفاده‌ی همیشگی از ابزار آرایشی خسته می‌شوند به همین جهت روش کاشت ابرو به عنوان یک عمل زیبایی که نتایجی همیشگی و طبیعی دارد به این افراد پیشنهاد می‌شود.

روش های کاشت ابرو

کاشت ابرو برای افرادی که ابروهای کم پشتی دارند و یا قسمت‌هایی از ابرو آنها به طور کامل بی مو شده است مناسب می‌باشد. در طی مراحل کاشت ابرو گرافت‌های مو از قسمت‌هایی که حجم موها بیشتر است (اغلب موهای بالای گوش و یا پشت سر) جهت پیوند به قسمت‌هایی از ابرو که کم پشت می‌باشد انتخاب می‌شود.

روش‌های مختلفی جهت کاشت ابرو وجود دارد، در ادامه به بررسی این روش‌ها می‌پردازیم تا پیش از کاشت ابرو اطلاعات لازم را جهت انتخاب بهترین و مناسب ترین روش برای خود را داشته باشید.

روش‌های کاشت ابرو

در واقع تنها یک تکنیک جهت کاشت ابرو وجود دارد اما جهت برداشتن موها از ناحیه اهدا کننده دو روش وجود دارد که تفاوت عمده‌ی آنها در نحوه برداشت مو و آماده سازی ناحیه اهدا کننده در سر می باشد، این دو روش عبارتند از:

  • استخراج واحد فولیکولی یا روش FUE

در این روش واحدهای فولیکولی مو به صورت تکی جدا می‌شود. ابتدا موهای ناحیه اهدا کننده کوتاه می‌شود و سپس با استفاده از پانچ استوانه‌ای کوچک (0.8 میلی متر تا 1 میلی متر) برش‌هایی به صورت دایره‌ای شکل انجام می‌شود. برش‌هایی که در این روش انجام می‌شود به حدی کوچک هستند که حتی با کوتاه کردن موهای سر نیز جای خالی آنها مشخص نمی‌شود.

  • پیوند واحد فولیکولی یا FUT

در این روش یک برش افقی در پشت سر ایجاد می‌شود تا نواری از مو برداشته شود، پس از برداشتن موهای اهدا کننده این قسمت بخیه می‌شود و معمولاً یک جای زخم نازک و کوچک در محل برداشت موها باقی می‌ماند، این زخم به مرور محو خواهد شد و حتی در صورت باقی ماندن نیز توسط بقیه موهای سر پوشانده خواهند شد اما در صورتی که روزی تصمیم بگیرید موهای خود را از ته بتراشید شاید ردی از یک زخم کوچک در پشت سر شما باقی مانده باشد.

پس از جدا کردن این نوار ظریف از موهای اهدا کننده در زیر میکروسکوپ واحدهای فولیکولی مو به صورت منفرد با دقت از نوار جدا می‌شوند و جهت پیوند به ابرو آماده سازی می‌شوند.

پیش از شروع جراحی هم به ناحیه اهدا کننده و هم به ابرو بی‌حسی‌های موضعی اعمال می‌شود تا در طی فرآیند جراحی بیمار هیچ گونه درد و ناراحتی را حس نکند.

پس از استخراج کردن واحدهای فولیکولی مو عمل پیوند با روش DHI  صورت می‌گیرد و موهای استخراج شده در قسمت‌هایی از ابرو که دچار ریزش شده‌اند پیوند داده می‌شوند، در مراحل پیوند ابرو باید دقت شود که جهت رویش مو و جهت رویش ابرو به صورت کامل منطبق با یگدیگر باشند.

در طی جراحی با توجه به میزان کم پشتی ابروهای شما ممکن است بین 50 تا 350 تار ابرو برای شما کاشته شود.

جراحی کاشت ابرو بین 2 تا 3 ساعت زمان نیاز دارد  و پس از اتمام روش جراحی می‌توانید به منزل بازگردید.

پس از 2 هفته ممکن است تعدادی از موهای کاشته شده در ابرو دچار ریزش شود که این امر کاملاً طبیعی بوده و به آن مرحله‌ی شوک می‌گویند، پس از این دوره، موهای جدید شروع به رویش می‌نمایند و در ظرف مدت 90 روز می‌توانید ابروهایی پرپشت و زیبا داشته باشید.

روش مناسب جهت کاشت ابرو

با توجه به روش‌هایی که نام بردیم باید طی جلسه مشاوره از جراح خود بپرسید که کدام روش برای شما مناسب‌تر است، با توجه به میزان ریزش ابروهای شما و سایر موارد تنها جراح می‌تواند در این مورد تصمیم گیری نماید اما به طور کلی در روش پیوند ابرو جراحان ترجیح می‌دهند تا فولیکول‌های مو را به صورت جداگانه پیوند بزنند زیرا پیوند به صورت تک فولیکولی ظاهر زیباتر و طبیعی‌تری برای ابروها ایجاد خواهد نمود.

روش پیوند ابرو از پیوند مو بسیار ظریف‌تر و حساس‌تر می‌باشد زیرا هر تار موی پیوند شده می‌تواند به تنهایی نقش مهمی در زیبایی ابرو داشته باشد بنابراین در انتخاب جراح متخصص که تجربه‌ی کافی در زمینه‌ی کاشت ابرو را داشته باشد دقت فراوان داشته باشید و پیش از جراحی به تصاویر افرادی که در گذشته جراحی کاشت ابرو داشته‌اند و نتایج کاشت ابرو آنها دقت نمائید تا بتوانید تصمیم درستی را اتخاذ نمائيد.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *