ممکن است نگران عفونت ابروها بعد از کاشت باشید. اگر به تازگی کاشت ابرو انجام داده اید بد نیست بدانید که دلایل عفونت کردن ابروها بعد از کاشت روش های نادرست و عدم رعایت بهداشت است. درصورتی که کاشت ابرو به درستی انجام شود و موارد بهداشتی به خوبی رعایت شده باشند، ابرو معمولاً بعد از کاشت عفونت نمیکند. با این حال، به دلیل اینکه در فرایند کاشت ابرو پوست تحریک و نازک می شود، ممکن است منافذ ایجاد شده آمادگی دریافت هرگونه آلودگی را داشته باشند، همچنین در این وضعیت که پوست ابروها زخم است سیستم ایمنی کاهش می یابند که در این شرایط مراقبت های بعد از کاشت ابرو بسیار مهم خواهد بود تا از ایجاد عفونت در این ناحیه جلوگیری شود.
عفونت ابرو بعد از کاشت
مواردی مانند جوش و دلمه بعد از کاشت ابرو طبیعی است ، در هر صورت اگر مراکز نا معتبری برای کاشت ابرو انتخاب کنید ممکن است در طی مراحل کاشت ابرو ، عفونت به بخش هایی از آن سرایت و ما بقی ابرو رو درگیر کند، این مساله که به شدت روی نتیجه کاشت ابرو تاثیر دارد بسیار مهم است و مسئولین و پزشک باید تمامی موارد بهداشتی برای جلوگیری از ورود هرگونه عفونت به ابروها را مد نظر قرار دهند. این مسئله به دلیل این است که در هنگام کاشت، پوست صورت باز می شود و قابلیت نفوذ باکتری ها و ویروس ها افزایش می یابد اگر تکنسین های مربوطه مراقبت نکنند ممکن است فرد دچار آلودگی و عفونت در ناحیه ابرو شود. همچنین، اگر تجهیزات ضدعفونی نشده یا نادرست استفاده شود، امکان ابتلا به عفونت بیشتر می شود.
برای جلوگیری از عفونت بعد از کاشت ابرو، بهتر است پس از کاشت دستورات پزشک را رعایت کنید، سعی کنید به منطقه کاشت ابرو خود دست نزنید، از شستشوی دوره ای و ملاحظه بهداشتی استفاده کنید و هرگونه خارش، التهاب یا علائم عفونتی را به پزشک خود گزارش دهید.
پیشگیری از عفونت ابروها بعد از کاشت
برای جلوگیری از عفونت پس از کاشت ابرو، باید از کارآمدترین روش های بهداشتی مثل شستشوی دست، استفاده از ابزارهای تمیز و ضدعفونی کننده، قرار گرفتن در محیط های بهداشتی و استفاده از رختخواب استریل و مطابق با استانداردهای بهداشتی است . همچنین توصیه می شود که لباس های تمیز و لوازم شخصی استریل شده را مصرف کنید. همچنین، پس از کاشت ابرو باید به نکات پس از عمل بهترین کلینیک کاشت ابرو تهران توجه کنید و دستورالعمل های مربوط به مراقبت و بهداشت را رعایت کنید.
درمان عفونت ابرو بعد از کاشت
اگر در هر صورت به عفونت ابرو بعد از کاشت مبتلا شدید فورا به جراح و یا مرکز کاشت ابرو مراجعه کنید تا تصمیم گیری درستی برای کنترل آن در نظر بگیرند. به هیچ عنوان جوشگاه و ناحیه ابرو را دستکاری نکنید و از خود درمانی به شدت بپرهیزید. انجام هرگونه اقدام ناشیانه ممکن است باعث از بین رفتن نتیجه مثبت کاشت ابروها و آسیب به گرافت های وارد شده شود. از این رو فورا به پزشک متخصص مراجعه و نسبت به درمان آن به صورت تخصصی عمل کنید.عفونت ابرو پس از کاشت ممکن است به دلیل عدم رعایت بهداشت در طول فرآیند کاشت و یا درمان نادرست پس از آن رخ دهد. برای درمان عفونت ابرو پس از کاشت، روشهای مختلفی وجود دارد که بهتر است توسط پزشک تعیین شود.
روش های درمانی برای عفونت ابرو معمولا شامل موارد زیر خواهد بود:
1- مصرف آنتیبیوتیک: پزشک ممکن است آنتیبیوتیک را به صورت خوراکی یا با تزریق مستقیم به منطقه عفونت تجویز کند.این شیوه درمانی به سرعت باکتری ها را از بین برده و علائم را کاهش می دهد.
2- استفاده از ضد قارچ: اگر عفونت قارچی باشد روش درمان استفاده از ضد قارچ است، پزشک ممکن است داروهای ضد قارچ را تجویز کند.
3- استفاده از کرم ضد التهاب: کرمهای ضد التهاب میتوانند به کنترل التهاب و کم کردن اثرات عفونت و کاهش درد ایجاد شده کمک کنند.
لازم به ذکر است که برای جلوگیری از عفونت ابرو پس از کاشت، باید به دستورالعملهای بهداشتی و مراقبت های بعد از کاشت ابرو عمل کنید. همچنین، پس از کاشت ابرو، باید از شستن صحیح و مراقبت از آنها به دقت توجه کنید. در هر صورت در نظر داشته باشید که روزهای ابتدایی بعد از کاشت، ابروها بسیار حساس و مستعد دریافت هرگونه آلودگی خواهند بود.