به طور سنتی، درمان ابروهای نازک یا کم پشت، همیشه با تکیه بر محصولات آرایشی برای پر کردن موهای ابرو بوده است. با این حال، در میان برخی افراد علاقه بیشتری نسبت به یک راه حل دائمی تر وجود دارد یعنی: کاشت ابرو.
این یک برگه شگفت انگیز
کاشت ابرو توسط جراح زیبایی یا پلاستیک با انتقال موهای خود شخص زیباجو انجام می شود. در حالی که این روش ساده به نظر می رسد، چندین جنبه وجود دارد که باید در نظر گرفته شود، از نحوه انجام تا خطرات و عوارض جانبی و کاندیدای ایده آل کاشت ابرو. به خواندن مقاله زیر ادامه دهید تا بدانید که از کاشت ابرو چه انتظاری دارید و چگونه تشخیص دهید که آیا این جراحی برای شما مناسب است یا خیر.
کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یک عمل زیبایی است که در آن گرافت های مو (شاخه ها) به ناحیه ابروی شما منتقل می شود. هدف این است که موهای جدید ناشی از این پیوندها رشد کنند و ظاهری پرتر در ابروی زیباجو ایجاد کنند.
روش کاشت ابرو
روش آن شبیه به کاشت موی سنتی است. گرافت موی ابرو از موهای بالای گوش شما گرفته می شود. جراح نه تنها موهای فرد، بلکه فولیکول های مو را نیز منتقل می کند. این مسئله کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که پس از ریزش موهای جدید در ابروهای شما مجددا رویش اتفاق می افتد. پس از اینکه زیباجو به روش بی هوشی عمومی بیهوش شد، جراح برش های کوچکی در محل های اهداکننده فولیکول و همچنین در محلهای پیوند در ابروهای وی ایجاد میکند. کل فرآیند توسط بهترین کلینیک کاشت ابرو تهران حدود 2 تا 3 ساعت طول می کشد.
مزایا و معایب کاشت ابرو
طرفداران کاشت موی ابرو خاطرنشان می کنند که موهای جدید طبیعی به نظر می رسند زیرا متعلق به خود شخص هستند. این روش کاشت ابرو همچنین می تواند نیاز به آرایش ابرو را محدود کند همچنین هزینه کاشت ابرو نیز مناسب و ایده آل است. با این حال، نکات منفی نیز برای این روش گزارش شده است. برای یکی، پرهزینه است. همچنین میتواند چندین ماه طول بکشد تا فولیکولهای جدید «گرفته شوند» تا نتایج کامل را مشاهده کنید. در نهایت، این احتمال وجود دارد که این فولیکول های جدید موهای جدید تولید نکنند.
کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟
ریزش ابروها به دلایل ژنتیکی و یا آسیب باشد
یکی از مهمترین فاکتورها در مورد کاندیدای کاشت ابرو، علت ریزش مو است. اگر ابروها به دلیل شرایط ژنتیکی، کندن بیش از حد یا آسیب دیدگی کم حجم هستند، جراحی کاشت ابرو احتمالا راه حل مناسبی است. در این شرایط، فولیکول های موی کاشته شده باید با موفقیت به محل پیوند بروند و منجر به رشد مو در ناحیه مورد نظر شوند.
در واقع بسیاری از شایع ترین علل نازک شدن ابروها باید به درمان کاشت مو پاسخ دهند، اما برخی شرایط وجود دارد که می تواند فرد را از کاندیدای کاشت ابرو محروم کند. به عنوان مثال، اگر ابروها در نتیجه آلوپسی آره آتا یا آلوپسی فیبروزان فرونتال نازک شده باشند، جراحی پیوند ممکن است موفقیت آمیز نباشد. آلوپسی باعث می شود سیستم ایمنی به فولیکول های مو حمله کند و در نتیجه طاسی یا ریزش کامل مو ایجاد شود. از آنجایی که این شرایط می تواند نتایج درمان را به خطر بیندازد، جراحان ما باید کاندیدای کاشت ابرو را به صورت موردی در نظر بررسی کنند.
بانک موی مناسب داشته باشند
یکی دیگر از ملاحظات برای کاندیداتوری کاشت ابرو این است که آیا بیمار محل اهداکننده قابل توجهی دارد یا خیر. جراحان ما نمی توانند فولیکول های مو را جمع آوری کنند (و پیوند بزنند) اگر فولیکول های موی سالمی وجود نداشته باشد!
خوشبختانه، این مسئله معمولا برای بیماران مشکلی ایجاد نمی کند. حتی اگر فردی از ریزش مو یا طاسی در پوست سر رنج می برد، اکثر آنها مقداری از رشد مو را در پشت سر حفظ می کنند و از آنجایی که از استخراج واحد فولیکولی استفاده می شود، فولیکول های مو به صورت جداگانه جمع آوری می شوند، به این معنی که مو های اهدا کننده را می توان با موفقیت جمعآوری کرد، حتی اگر بیماران فقط یک محل اهداکننده نسبتا کوچک داشته باشند.
داشتن شرایط و سلامت کلی بدن
هنگام تعیین کاندیدا برای هر روش جراحی، سلامت کلی بیمار باید در نظر گرفته شود. این مورد شامل اقدامات قبل از کاشت ابرو نیز می شود. جراحی کاشت ابرو کم تهاجمی است و خطر عارضه کمی دارد. با این حال، بیماران باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشند تا کاندیدای ایده آل برای این روش انتخابی در نظر گرفته شوند. تا زمانی که بیمار هیچ مشکل جدی سلامتی نداشته باشد که خطر جراحی کاشت مو را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، می تواند کاندیدای مناسب این روش باشد.
داشتن انتظارات واقع بینانه
قبل از انجام عمل جراحی کاشت ابرو ، بیماران باید انتظارات واقع بینانه ای در مورد نتایج درمان داشته باشند. جراحان ما با هر بیمار مشورت می کنند تا در مورد نگرانی های خاص و اهداف درمانی آنها صحبت کنند. مهم است که بفهمیم بیماران ما به دنبال چه چیزی هستند و آنها بدانند که آیا می توان به طور کامل به اهدافشان از طریق کاشت ابرو دست یافت یا خیر.
اقدامات احتیاطی و عوارض جانبی کاشت ابرو
یکی از خطرات بالقوه کاشت ابرو این است که فولیکولهای موی جدید جذب نمی شوند. در چنین مواردی، ممکن است مجبور شوید این روش را دوباره در آینده انجام دهید.
همچنین خطراتی در ارتباط با خود جراحی وجود دارد. با جراح خود در مورد عوارض کاشت ابرو احتمالی زیر صحبت کنید:
- خون ریزی بیش از حد
- آسیب عصبی
- ورم
- کبودی
- عفونت
- جای زخم
- خارش ابرو بعد از کاشت
قبل از کاشت ابرو، جراح سوابق پزشکی شما را با شما بررسی می کند. حتماً هرگونه بیماری زمینه ای و همچنین هر دارو یا مکملی را که در حال حاضر مصرف میکنید به پزشک اطلاع دهید.
کاشت ابرو ممکن است در موارد زیر مناسب نباشد:
- آلوپسی آره آتا
- تریکوتیلومانیا
- اختلالات خونریزی
- سابقه عوارض مربوط به جراحی زیبایی
به لطف تکنیک های پیشرفته جراحی که امکان انتقال واحدهای فولیکولی منفرد را فراهم می کند، جراحی کاشت مو دیگر فقط برای سر نیست. جراحان کاشت مو در موسسه مو شیکاگو نیز کاشت ابرو را پیشنهاد می کنند. در اینجا، جراحان کاشت مو در مورد انواع ویژگی هایی که فرد به یک کاندید ایده آل کاشت ابرو تبدیل می شود، بحث می کنند.